Pozovite nas
+381 32 326 166
Pišite nam
belel@mts.rs
Sedište firme
Čačak, Srbija

Priključni pribor - dekontaktori


"MARECHAL ELECTRIC S.A.S." је Francuska kompanija koja proizvodi priključni pribor za sve uslove rada - ovaj priključni pribor pruža izuzetnu bezbednost i pouzdanost jer se struja prenosi preko kontakata sa čeonim pritiskom koji su od srebro - nikla.

Ova tehnika pruža otpornost na koroziju i mogućnost velike eksploatacije proizvoda čak i u ekstremnim uslovima rada.


Širom sveta ovaj priključni pribor se primenjuje u različitim industrijskim oblastima:

> Teška industrija i rudarstvo

> Proizvodnja i prenos električne energije

> Proizvodnja i prenos nafte i prirodnog gasa

> Hemijska industrija

> Prehrambena industrija

> Sistemi za preraradu otpadnih voda

> Građevinarstvo i izrada infrastrukturnih objekata

> Saobraćaj (avio, železnički, drumski i brodski)

> Specijalna primena za protiv-požarna i vozila hitne pomoći


DEKONTAKTORI - konstrukcioni nizovi Srebrni kontakti sa čeonim pritiskom omogućavaju odvajanje jednostavnim pritiskom na dugme pod opterećenjem do 250A.


ŠIROKA LEPEZA PROIZVODA

Proizvodni program obuhvata različite tipove priključnog pribora, konektora i dekontaktora sa mogućnošću isključivanja: otporni na vodu IP67, zaštićeni od eksplozije prema ATEX-u, otporni na toplotu, sa automatskim izbacivanjem, sa vise polova, EMU,... Spektar snage se kreće od mA - područje za prenos upravljačkih signala sve do 700 A za primenu velike snage. U zavisnosti od potreba na raspolaganju su visoko otporna plastična kućišta ili čvrsta metalna kućišta.


INTEGRISANA FUNKCIJA ISKLJUČIVANJA

Marechal - dekontaktori su priključni pribor sa integrisanom funkcijom isključivanja koja omogućava bezbedno prekidanje strujnih kola i pod opterećenjem do 250 А. Dovoljno je jednostavno samo pritisnuti dugme. Nisu potrebni dodatni prekidači i na ovaj način se mogu u većini slučajeva izbeći skupocene električne i mehaničke blokade.